Haberler

Aradığınız kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Gönderen: Aksan Hukuk Bürosu | 16 Nisan 2024
Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ofisimizi Ziyaret Etti.
Gönderen: Aksan Hukuk Bürosu | 08 Mart 2024
İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası Hukuk Kulübü Ofisimizi Ziyaret Etti. Aksan Hukuk Bürosu olarak öğrenci kulüpleri ile buluşmaya devam ediyoruz.
Gönderen: Aksan Hukuk Bürosu | 23 Şubat 2024
Aksan Hukuk Bürosu olarak genç hukukçulara mesleki tecrübelerimizi aktarmaya devam ediyoruz. Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Hukuk Kulübü ziyaretlerine ofis gezisi ile başlayıp akabinde Yönetici Ortağımız Av. Oktay Şener ile buluştu.
Gönderen: Aksan Hukuk Bürosu | 13 Ekim 2023
Aksan Hukuk Bürosu olarak 11 Ekim’de “İşletmelerin Sürdürülebilirlik Koşusu” etkinliğimizde işbirliği içerisinde olduğumuz kurumların katılımıyla değerli konuşmacıların yer aldığı etkinliğimizi gerçekleştirdik.
Gönderen: Aksan Hukuk Bürosu | 27 Ekim 2022
Aksan Hukuk Bürosu olarak, Av. Zeynep Aksan’ın ofisimizde Operasyon Yöneticisi olarak göreve başladığını duyurmaktan mutluluk duyarız.
Gönderen: Aksan Hukuk Bürosu | 16 Ağustos 2022
Hukuk büromuzun telefon numarası 02122498383 olup bu numara dışında kendini büromuzla irtibatlı göstererek aramalar yapabilecek kötü niyetli kimselere kesinlikle itibar edilmemesini, böyle bir arama almanız halinde ofisimizi derhal bilgilendirmenizi önemle rica ederiz.
Gönderen: Aksan Hukuk Bürosu | 12 Mayıs 2022
Bu yıl yedincisi düzenlenen ve İstanbul’un farklı hukuk fakültelerinden 3. sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı Aksan Akademi 2022’nin son seminer gününde, Aksan Hukuk Bürosu avukatları ve Aksan Akademi 2022 öğrencileri bir araya geldi.
Gönderen: Aksan Hukuk Bürosu | 28 Nisan 2022
Aksan Akademi 2022’nin sekizinci haftasında gerçekleşen “Sanat Akımları ve Temsilcileri” başlıklı sunumu ile Yanköşe Çağdaş Sanat Projesi Proje Koordinatörü Tuna Ortaylı Kazıcı Aksan Akademi öğrencileri ile bir araya geldi.
Gönderen: Aksan Hukuk Bürosu | 21 Nisan 2022
Aksan Akademi 2022’nin yedinci haftasında gerçekleşen “MEXT, Dijital Dönüşüm ve Yapay Zeka” başlıklı sunumu ile Mess Teknoloji Merkezi Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi Platform Lideri, Teknoloji Yönetimi Direktörü Tunç Acarkan Aksan Akademi öğrencileri ile bir araya geldi.
Gönderen: Aksan Hukuk Bürosu | 06 Nisan 2022
Aksan Akademi 2022’nin altıncı haftasında gerçekleşen “User friendly legal advice & open discussion: Life, Isreal, Turkey Start-ups and all that’s between” başlıklı sunumu ile Av. Loni Bahar, Akademi öğrencileri ile bir araya geldi.
Gönderen: Aksan Hukuk Bürosu | 05 Nisan 2022
Öğrenciler ile keyifli bir sohbetin yanı sıra ortağımız Onur Ergün ve yönetici avukatımız Gamze Telli, mesleki tecrübelerinden bahsederek, iyi bir hukukçu nasıl olmalı konusunda görüş ve deneyimlerini anlattı.
Gönderen: Aksan Hukuk Bürosu | 31 Mart 2022
Aksan Akademi 2022’nin beşinci haftasında gerçekleşen “Dijitalleşen Dünyada Trendler, Politikalar ve Regülasyonlar” başlıklı sunumu ile BTS & Partners Yönetici Ortağı Yasin Beceni Akademi öğrencileri ile bir araya geldi.