Yasin Beceni, Dijitalleşen Dünyada Trendler, Politikalar ve Regülasyonlar konusu ile Akademi öğrencileriyle bir araya geldi.
Yazan: Aksan Hukuk Bürosu | 31 Mart 2022

Aksan Akademi 2022’nin beşinci haftasında gerçekleşen “Dijitalleşen Dünyada Trendler, Politikalar ve Regülasyonlar” başlıklı sunumu ile BTS & Partners Yönetici Ortağı Yasin Beceni Akademi öğrencileri ile bir araya geldi.

Beceni konuşmasında; dijital teknolojilerin hangi sosyal ve ekonomik problemler bakımından çözüm üretebileceğini bilmek ve bu teknolojileri doğru yerlerde kullanmakla en etkili sonuca ulaşılabileceğinden ve günümüzde dünyadaki büyük teknoloji şirketlerinin dünya ekonomisine büyük katkı sağladığından bahsetti.

İnternetin insanların hayatına dahil olmasıyla birlikte birçok alanda ve meslekte değişmeler ve gelişmeler olduğundan ve bu anlamda Avukatlık mesleğinin de dijital ile bir araya gelmesiyle birlikte daha rafine bir meslek haline geldiğinden bahseden Beceni, beşeri anlamdaki ilişkilerin avukatlık mesleğini daha da ileri taşıyacağına ve bunun yanısıra mesleği dönüştürecek ve geliştirecek trendlerin iyi takip edilmesi ve anlaşılması gerektiğine değindi.

Akademi öğrencilerine kendi meslek hayatından örnekler vermek suretiyle birçok tavsiyede bulunan Beceni, geniş perspektiflerden bakmakla ve farklı kaynaklardan beslenmekle meslekte daha başarılı ve efektif olunacağı konusunda tavsiyelerde bulundu.

Paylaş: