V. Aksan Akademi'nin ikinci konuk konuşmacısı Ayşegül Dicle Aydın oldu.
Yazan: Aksan Hukuk Bürosu | 28 Şubat 2020

Bu yıl beşincisi gerçekleşmekte olan Aksan Akademi'nin ikinci eğitiminde, konuk konuşmacı Ayşegül Dicle Aydın oldu. 

''İş Dünyasında Trend ve Eğilimler'' konulu eğitimde;  iş dünyasında yapay zekanın yeri, gelecekte hangi meslek gruplarının sürdürülebilirliğinin daha fazla olduğu, iş sektöründe değişim ve dönüşümlerin ne yönde olacağına ilişkin konuların üstünde duruldu. Eğitimden önce ise; Aksan Hukuk Bürosu avukatı ve aynı zamanda ortağı olan Ayça Türkoğlu; network saatinde Aksan Akademi öğrencileriyle buluşarak öğrencilerin sorularını cevapladı.

Ayşegül Dicle Aydın Kimdir ? 

Ayşegül Dicle Aydın, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde işletme idaresi ve ABD Michigan Eyalet Üniversitesi’nde pazarlama ve reklam alanında yüksek lisans yapmıştır. Heidrick&Struggles Türkiye ofisinin kurucu ve yönetici ortağı olan Ayşegül Dicle Aydın,  Heidrick&Struggles’a katılmadan önce, liderlik arama ve danışmanlığı hizmeti veren kendi yönetici arama firmasını kurdu; daha önceki pozisyonlarında ise çokuluslu alanda uzun yıllara dayanan tecrübeleriyle başta ticari idari rolleri kazanmıştır. Aydın, 1997 yılından beri lisanslı bir Yönetici Liderlik Sınavcısıdır ve 1998'de Economist Intelligence Unit (EIU) tarafından dünyanın en iyi 200 yürütme danışmanından biri seçilmiştir.

Aksan Akademi, değerli eğitmenleri ve Aksan Akademi katılımcılarını; farklı eğitim başlıkları altında ağırlamaya devam edecek. 

Paylaş: