Aksan Akademi’de 8. hafta Av. Dr. İsmail Esin’in sunumu ile tamamlandı.
Yazan: Aksan Hukuk Bürosu | 27 Nisan 2018

Aksan Akademi eğitim programları, Av. Dr. İsmail Esin’in “Tahkim” konulu sunumu ile sona erdi. Uluslararası ticaretin vazgeçilmez bir unsuru olarak tahkimin önemini vurgulayan İsmail Esin, bir tahkim avukatında olması gereken niteliklerin de üzerinde durarak Akademi öğrencilerine  yol gösterdi.

Eğitimde; İnşaat Hukuku, Şirket Birleşme ve Devralmalar ve diğer bir çok ticari uyuşmazlığın tahkim yoluyla çözümlendiği hukuk dünyasında, uygulamacıların hakim olması gereken hukuk disiplinlerinin neler olduğuna da değinildi. İsmail Esin’in, uluslararası tahkim alanındaki tecrübelerinden yararlanan Akademi öğrencileri, merak ettikleri soruları, Esin’e birebir sorma ve tartışma fırsatı yakaladı.

İsmail Esin, akademi öğrencilerine, gerek tahkim uygulamasında gerekse diğer alanlarda çalışan bir avukatın, başarılı olabilmesi için ne tür kişisel özelliklere sahip olması gerektiğinin de üzerinde durdu. Oldukça keyifli ve entelektüel bir sohbetin ardından, Aksan Akademi eğitimlerinin sonuna gelindi.

Aksan Akademi, öğrencilerini son kez “Yaza Merhaba” etkinliği ile ağırlayacak ve Aksan Hukuk Bürosu çalışanları ile tekrar bir araya getirecek. 

Paylaş: